Torsdag Kväll

hemma

Martin meddela nu – Banan är ok , imorgon kan Ni köra fort som vanligt  på både rundbana, backe o rakbana ! Gott mos sa Håkan. Håkan som börjat köra Pshyco efter operation av knän, pigg som en “mört” och den snälla hästen vill slå ur han ur vagn  hela tiden.

Atlas Viking o Kometen har åkt till Tom Horpestad, blir bra för dem lite närmare Norge att starta  kallblod.

Nya 2 åringar in i träning  , Lorina PinK ( 2år) Lorina Orange ( 2år) J.Ps Sister ( 2år)  ja som det låter en  halv syster till Mister JP!! Alla efter  ägare Mr Barjons fina avelshingst Meaulnes De Corta.

Hörde på Tv att Mamasan ska övervintra i Frankrike , skulle tro att Husse oxså åker ner minst  1 månad, fjol älska alla att han var där, så bra på att fixa mat mellan långsam turer är Per. Ja svensk husmanskost som fläsk o löksås. Kommer oxså Doréen då blir det kalas varje kväll på Grois Bois.  Mamasan har ett lopp kvar innan det blir vintervila.