Fredag Kväll

Genomgångar med personal om hästarna o framtiden 2017,  dagen gick fort.  I morgon kommer Björn ha haft 6 miljoner visningar av Björn Kollen , Häftigt!! Hämtat maskmedel och nu är de i full fart på avmaskningar.  + 6 grader o det är kladdigt överallt. Solen titta fram på em,

Björn o Olle satte sej nyss bilen mot Leksand, träffa Olles bror Sven o” Jernemyrarna ” – Ja vi är hemma tidigt sa Björn för FBK leder säkert med 6 mål efter 2:a perioden. Ja då är det fredagkväll, typiskt kolik häst, Olles Ruffino  har ont i magen.. Eva Lena har nu vandrat runt minst en timma med han, veterinär från distriktet på väg. ( Får absolut fixa något till E-L imorgon, hon tänker på sina hästar) Olle är oxså orolig , hans ögonsten!

Anais gjorde sista dagen – Hennes föräldrar var här för att hämta hem , de hade aldrig sett en älg “live” nu fick de chansen att se 3 st på 5 m håll nere vid sjön. Mouse Mouse ropa de o kamran gick varm.

Extra kul personalen i Frankrike – Välkomnar PoPPo, undrar om han laga mat sist han var där efter som de är så hjärtliga, vilka kockar vi har där nu under vintermeeting på Grobban.. PoPPo ( Utbildad Kock) , Per, ( vinexpert oxså) Byggare BoB – ( hummersoppa o grill är hans specialite)

Björn kollen kommer troligtvis från bilen om en stund, eller från Hocky arenan….