Onsdag

Så här fint var det i skogen igår- Foto Hillevi

Igår kom kom lite snö, men inte mer än att det ger ett skoavtryck när man går, eftersom det är helg på fredag, börjar  de nu köra fort idag efter julledigt för hästarna här hemma , 2 heat i lugnt tempo blir det.  Vet Nina på plats, hon ska kolla upp några  halsar, Bla Evening Prayer som ska starta ikväll.  Återkoll på Candor , Hellys Later.  The Swede ska böjas upp.  Olle ska in till Färjestad o köra 2 st med kamera.

Rasoline ska strykas nu på morgon, en sårskada gör att han får stanna hemma. – 3 grader på lökene , så en fin dag att köra häst med andra ord, ingen snö.

Björn kvar i Paris , fortkörning på Grois Bois idag, Lovelock som varit på gården är flyttat till Grobban,  startar i Belgien den 10 Januari. Lördag startar Diva De Nacre i Nates.  Imorgon gör Mona Invercote gör sin 2:a start på Vincennes. ( Vann ju 1:a starten). Diva De Cap Orne startar i Nates (  sin andra start , vann oxså i debuten)