Onsdag Kväll

Bild – Bästa Öl, bästa sponsor.

Björn fick med sej 2 st 2:a platser idag i Paris – inkörd ca 200.000 svkr.  Han var nöjd, även om han  gärna velat vinna med Westerlink s häst.  Gården lugnt ,Olle körde camera på Global, – Rossignol vet i Frankrike har kollat bilderna sen förra veckan ,  kanske hade han lite andra åsikter.

Städ dag utlyst i Paris på borgen – passar ju bra nu när Per kommer imorgon- Allt ska bort från gamla trädgårdsmöbler till slangar o fint fika rum- blommor o perfekt  till PDA helgen- Dricka o till tugg ska köpas .  Personalen i Paris längtar efter svenskt godis- Så bästa present om Ni åker ner- blandgodis. nåt kg…

Lugna jobb idag, bara bra ,  inte ett enda problem, där pricka Håkan rätt sa vi skulle lugna oss måndag – tisdag- Då det lätt kan bli korsförlamning om vi kör på efter vila 2 dagar ..