IS Björn

Dimma + 1 grad o hög luftfuktighet. ” Göteborg vinter” har vi idag. Bättre om det varit lite “Norrlands vinter” .

IsBjörn däremot är uppe i Norrland hos JoP  , inköringen är klar o han kutar på för att bli starkast av alla kallblod. Nu finns det bara 2 andelar kvar för försäljning. Vem blir den siste att vara med i denna andelshäst. Håkan sa att han redan hade ett bra namn till nästa kallblod om det nu blir fler. Hälsa gärna på IsBjörn som står hos Jan Olov Persson

Idag har förutom Björn  Håkan, Olle , Janne  2 tjejer till extrahjälp, Johanna Blomander som jobba i Paris tidigare ( monté tjej) och Linn som säljer andelar. Nicolas här , listan till han var inte så lång, hästarna har ju tagit det lugnt så  mycke har inte hänt. Leif åkte tidigt i morse till Göteborg för att hämta en ny häst till träning, Björn ville att Nicolas skulle kolla den innan vi börjar körningen.