Måndag Kväll

it

En liten bit av Björn varje dag , en liten bit vill man ha osv…

Färjestad ville verkligen ha Björn ikväll, tyvärr visste vi ju inte att han skulle vara på framsidan på alla program. Fasen oxså, men Ni kan väl lira en slant på travet även om inte Björn kör ikväll.

Sista hästen in i vet huset   var Well Done Le Marc, kl 17.45. Nicolas fick  alltså extra lång dag, ja det blev lång dag även för Heni ( assistent) Björn och hunden Jorma. Nya hästen  från Åby Tellmeastory , smågrejer som  Vet Nicolas fixa till.

Imorgon då åker Mamasan till Frankrike för vinterträning , Per redan på plats o väntar på att få köra igång i Grois Bois skogen,, Mister Nicky oxså till Frankrike för att få en operation i halsen av världens bästa hals doktor Rossignol. Det bästa av allt var för  “godisråttorna” att Per köpt med sej påsar av svenskt godis.

Nytt spel på söndagarna , det tror vi kommer bli en hit!! Garanti på  15 miljoner om man är ensam. Däremot  Top7 / hörde på lokala spelbutiken att ingen klarar av fylla i kupongen- När killen i butiken sa – Kom in nästa vecka så ska vi lära Dej… Tror alla butiker skulle behöva ett spel ombud som förklarar hur man kryssar i  kupongerna. En lärare alltså… Vem vågar spela när man inte vet hur det ska fyllas i….