Tisdag

Det här är  andelshästen  Easy Creation 3 år.  Kommer vara  årgångtopp i Norge  … ( Slutsåld)

Ibland hänger vi inte med på alla turer, o om Ni ska hänga med  o köp den sista andelen på IsBjörn, med Linn ja då händer det nåt varje dag…  hon är otroligt rolig o spontan.  Linns värld den vill vi alla dela… skratt, ena dagen ont i rumpan- tja ramlat ur – nästa dag en smörgåstårta till den som hitta hästen, andra dagen är hon med på trav o selar ut med rosa tömmar , som nu Björn accepterat ( 1 års arbete för Linn) , tredje dagen har hon möte med nya ägare-   nästa dag , fixar  hon en buffe för 30 st  i fikarummet  ser enkelt ut, men otroligt organiserat   en tipspromenad , Planerar resor till sommarn , nu ska de flesta andelshästar göra debut , Det är Linn det. Häng på, 2 delar kvar i Is Björn, undrar hur JOP ska klara av hennes upptåg med Is Björn.. ( Tror han kommer bli otroligt glad)

Imorgon fortkörnings dag på Lökene. ( Björns pass går ut i  22 jan så han måste till Polisen på em)

9.00 Rundbana

Juliano De Lux ( Björn), Pine Don , Cour de Lion, Rajatsan,

10.40

Rasoline, OP Roc, The Patriot ( Björn) Ribadaue