Onsdag

Vilket skitväder vi har, blåser snöblask, kommer som snöflingor i sidled, landar o blir vatten, slask.  Då får man försöka tänka till att det snart kommer bättre dagar. Både hästar o folk vill vara inomhus, träning i sånt här väder ger bara blöta hästar o folk.

Hästbussen, ja de tog den stora bussen idag till Solvalla , går säkrare på vägen än lillbuss o släp. 3 till start- Lite trögt med starter nu i början på året, det var likadant i fjol, hästarna fick lite julledigt, blev tillfixade, men snart är vi uppe i träningsdos för start. Vi kommer köra in mer pengar än i fjol , det tror vi absolut på.

Vi har några hästar till Salu i stallet, starthästar. Nån för 50.000 kr o en V75 häst för 150.000 kr . De Tilly stona som startar på Solvalla ikväll går att köpa bla. ( Ring isf Tillander)

Dessutom en enda andel kvar i IsBjörn. Bli sist in o först i bussen när vi ska upp o besöka hos JOP, vi kanske skulle avisera JOP att vi stannar några dagar när vi ändå kommer…. ha ha, näst sista platsen köpte en dam som har 3 andelar tidigare i hästar här på Lökene.

Ikväll är det Jacpot på V86- Myskväll med V86 lapp o snöglopp utanför- Julgransbelsyningen har flugit iväg till grannen, eller å har nån älg ny krona….

V86 lappen- Ursela Geo – måste gå med skor, det är inte optimalt+ sämsta läge, behöver tur.