Söndag Kväll

Det hade inte hjälpt med gummihandskar idag, .  Alltid tråkigt att vara 2:a, vill ju vara vinnare. Nu återstår att se vad som händer  om 14 dagar då vet vi vem som vunnit PDA. Sätter en slant på att Bold Eagle ” tuggar ” ner alla till slut.. tyvärr. Hjärtat finns hos Timoko o Givetvis de svenska hästarna.

Prata med vårt Toto ombud på lunch, han var så besviken- Nästan alla Harry Boy jag sålde igår hade Anna Mix som spik!! Han sa så kan de hålla på o köra i Frankrike men inte i Sverige. Många som köper Harry Boy har noll koll- De litar på slumpen.. Undrar om jag kommer sälja lika många Harr Boy nästa vecka.. Harry Boy köparna var de stora förlorarna sa han.

Färjestad Lördag- Bara 2 hästar  från stallet startar – Thai Brodway möter On Track Piraten ( 8 hästar i loppet , på kupongen eller blir det bort petat denna gången) Västerbo HardCash- Så här direkt såg det bra ut, nu spåren om en stund.

Umeå- Så vackert med all snö- blir lite avis- Vi har gröna hård frusna gräsmattor, banorna på gården, jättebra, men runtomkring stenhårt.