Måndag

Fin bild från Island – När Björn o travkompisarna rider runt på Islandshästar.

Måndag på Lökene- Nicolas här, ( bästa dagen på hela veckan) vi hinner fika  o prata världsproblem i travet, äta , ännu mer hur travet ser ut  runt om Europa. Jordan ringer Björn, ( han  hyr in sej hos Björn i Paris med 7 hästar) – Vill chequa upp med Björn om vacc. Där var det Björnkoll direkt. Vi snacka PDA vem vinner?  “Björnkollen” säger- Det kommer vara avgörande vad det blir för bana. Tung- Då tror jan den vinner  som slog Call Me Keeper igår, ( en lätt häst med låga ben) – snustorr o fin bana , Bold Eagle sa Björn.

Fortkörning i liten skala- Björn har kört  några som Nicolas kollar upp efter i halsen.

Vi har inte anmält hästar i Jan i stor skala, pg  – alla har blivit både avmaskade o vaccinerade mellan jul o nyår- De behövde 2 veckor ledigt- Nu drar vi igång igen- Full fart mot bästa år någonsin!!!

Kl är  17.30 Björn o personalen kvar i stallarna- De går igenom analyserar – ser framåt. Håkan är först ut att kvala bland de nyblivna  3 åringarna Chanel West Cost kvalar 30/1 – .