Måndag Kväll

Ikväll har vi ” spånat” vad kan vi 2017 göra bättre? Vi har några  grejer som känns mer viktiga än andra.

Prio 1 är  Maten- Vi bygger om vår kaffestuga o gör ett riktigt kök, måste fixa nån som kan laga enkla rätter där 5 dagar i veckan, typ så de som åker  trav kan få med sej en matlåda, o alla som är hemma får ett mål mat- Det här absolut viktigt- Hitta kvinnan eller en Poppo som kan fixa enkla rätter, typ köttfärssås spagetti, makaroner korv,  Soppa eller bara en sallad  ,  det här är  brinner Björn för. mer än något annat .

Vi ska försöka  göra om,   att vi är  3 team på gården , –  Delar upp starter osv.

Imorgon var min uppgift ringa Skogs-Björn, nu ska det fällas träd, som skymmer utsikt- dessutom ska det upp belysnings stolpar  o grindar.

Yes idag börja de att ta ner El ledningarna som löper över hela gården,  stolpar o ledning minst 6 km över hela gården är borta imorgon kväll.

Hur får vi fler amatörer som kommer o vill köra häst? helger behövs de, ta med sin häst , hjälpa oss , vi hjälper dem med balanser mm..

Som vanligt Idrottsgalan- Travet får inte vara med-  Vad är skillnad på att vara Golfproffs o träna Nuncio?

Berörd till tårar  över Jan Olov Waldner – vilken player!!

Vilket gnäll- Fredriksson vinner Jerrings priset- Bara att acceptera han fick mest röster,  ridsporten är större än både fotboll o ishockey, kan väl liknas med Trumph fick mest röster i USA han blir president- Mest röster vinner!!

0- grader- kom lite snö som pudra- regn i Arvika- flera bilar ligger i diken- stopp på vägarna runt om i Värmland. Björn ” hängig ” i em körde alla jobb på fm trots feber  , fick gå hem  efter lunch  o inta sängläge- Ja sa han i Frankrike har både  Poppo o Ilona  samma syntom. Denna veckan är lugn bara trav Solvalla imorgon o Färjestad lördag.