Måndag Kväll

Foto Linn med Ciggen

En underbar dag för träning klar blå himmel +1 grad , det dök upp ytterligare ett FBK proffs före lunch som ville vara med o köra. Grundel anslöt sej till Nygren o Björn i em heaten.  Hästarna har nån vecka kvar till superform,

Paris helgen, än så länge vet vi inte vilka Svenska hästar som startar, klar är Reckless på söndag, ser oxså ut som Saveur kommer med, inte heller förvånad om Lovelock oxså är klar.

Imorgon kör vi på som vanligt, utan våra FBK killar. Men vi har bra folk i  dessa extra kuskar Janne , Brunte, Håkan , Linn  Björn o Olle,

Utab som numera är Björns bästa entreprenör , idag var han här och de mätte upp för belysningen som ska upp i allén. Allén är 610 m lång o de har nu räknat ut att vi behöver 8 gatlyktor, dessutom ska  en entré byggas med murade stolpar o grindar.  Utan-Sven är den som har lösning på allt och då menar jag allt.

Funderar man är nog bra “insnöad -” Ser Guldbagge Galan, int en enda film känner jag igen namnet på , o inte en enda skådespelare… Den enda jag kände igen ikväll var väl Måns Zelmerlöv o Steve Angelo….. skäms. Jo jag hade hört om 100-åringen som försvann men nu var det en som inte betalt notan, eller..