Onsdag Kväll

Ja då laddar vi upp för helgen. – Paris idag -7 grader o vattnet har frusit.. ta med mössa , goa skor o halsduk.

Jobb på Lökene till 100% idag – Den personal vi har  på Löken går inte av för “hackor” , alla så duktiga, Vi har Sveriges bästa personal, lovar  nu kommer det in några nya från februari som vi får lära upp.  Franska Tandläkarns grabb börjar 1 februari  , så intresserad och vill så mycke- Ida , nu får Du lära Dej franska, – Hillevi kommer från Westholm- hon är  så positiv o glad. Dessutom har vi  Matje som aldrig är ledsen.

Björn åkte hem vid 18-tiden- han  är pedant , packar alltid efter lista – han har inte ett klädesplagg för mycke( eller för lite), åker alltid med bara hand bagage. Tur Olle har vanlig väska , då  finns det plats  där för Björns träningskläder.    Björn åker från Arlanda- Olle åker lite senare   från Oslo.

Franska personalen laddade för  super helg. Säger bara finns inget bättre än Er säger Björn . Moncia  Ilona, Carina, Poppo , BoB o Per  och de 2  nya killarna som jag inte har  namn på,

Starter i Paris

Torsdag / UnderBlue ( startar i ett reclamelopp dvs – Han är till salu o det går att buda)  Vejos Fredricous  , ( Han är på plats i vår” borg “på Grois Bois , resan lär ha gått bra)  This is It – En ny häst som vi  inte känner

lördag- Saveur – tyvärr bakspår – Bättre nu med lopp i kroppen. Ochongo Face – Kanske barfota. LovelOck, i ett internationellt amatörlopp, – Lets Dance. – ev barfota

Söndag. Reckless – kanske barfota, I Love Paris… Har 2 lopp att välja på, söndag eller måndag,. Ursela Geo– Åkte från Lökene idag onsdag,  outsider , Monas Ivercorta.- Vann ju sin första start för oss