Fredag em

Timoko i sista snabba intervallen före PDA. Söndag närmar sej- Timoko´s sista start i PDA-

Hemma har vi fortfarande tjälossning, en sörja på 1 dm flyter omkring- Vi fick iaf undan vägsladden. Inatt ska det frysa på, och vilken fantastisk personal Björn har, med Håkan i ledar tröja kör de fort imorgon, flera som ska starta måste ha jobb, Marc hade 3 st o han var först att säga jag jobbar imorgon. . Martin ja vilket arbete han gör- som inatt var den 3dje natten han var uppe o sladda  banan och på morgon släppte allt (. Har aldrig varit med om en så konstig vinter, ska bli regn + 4 till 5 grader nästa vecka igen. Nu kan det ju inte bli någon vinter alls.

Olle öste beröm över Frankrike filailen- Så bra ordning på allt- Hästarna fina o blanka- Dessutom oxså fina  i jobb. Det här teamet Du har här nere nu Björn sa Olle  kan Du vara stolt över. Vilken sammanhållning o ställa upp för varandra. Vi planerar nu redan för sommarn o hösten vad vi kan förbättra. Tror vi har ganska klart för oss. Numera  har vi ett  1:a kontrakt på borgen vi bor i- Bara det är stort. Ilona – Poppo – Byggare BoB- Per  på Grois Bois.  Monica – Carina – David-  Dessutom fixar Ilons Kille med alla anmälningar till lopp.  Björn har kört fort med  Embleme Castelets , Dolce Notte , XEna Venus o Reckless.

Imorgon – Då är det trav igen Saveur o Orango Face startar från stallet.( Carina o Monica  tar hästbussen till Paris)