Vinst i Paris

s

Yes det blev vinst med barfota trippande Ochongo Face. Alla svenskar jublade på restaurangen och utläktarn. 27.000 Euro var vinsts värd. 10 ggr pengarn för de som spela

Foto Maria Holmén- skötare bästa Moniqa Hellquist. 

Kunde lika gärna ha varit 2 segrar- Attans Saveur slog sej på ett knä i sista sväng när han var på väg att avancera , där rök minst en 3dje plats sa Björn, som ändå var nöjd med dagen. Hästarna nere i Paris börjar nu ge resultat, även om Björn tror att vi kommer få ännu bättre resultat efter vinter meetinget.

Spänningen stiger inför morgondagen. Vädret kommer vara + 9 moln, kolstubben lyser svart. Alla är på plats. Björn bor inne i Paris ikväll, allt för att ladda perfekt. Som en skidlöpare med pasta o sova tidigt. Igår sa han skulle se Gåsmamman när jag kom hem , visste inte att C more inte fungerar utomlands… Sen kan man skratta  – En hästägare ringde Björn på morgon – bilen var borta,  fråga  vad gör jag- Det är inte fritt sa Björn att parkera  var man vill, bilen har säkert blivit hämtad- Bara att lösa ut igen för 200 Euro…

Norskarna får svårt att välja imorgon- Lionel eller  handbollen, samma klockslag går PDA som finalen i handbollen.

Det gick några föl 1-åringarn på auktion efter Bold Eagle- ganska billiga , men förklara en uppfödare att det var helt fel stam på dem på moders sidan.. En livstidsbetäckning med Bold Eagle  fanns till salu för ca 1miljon kronor, imorgon kan den vara värd dubbelt om han vinner.