Måndag

Då var det tack o adjö till Paris, varit en jättetrevlig helg, träffat massor av vänner, mannen på bilden, han kunde inte gå mer än 3 meter framåt förrän det kom nån o tog ihand o prata, sen  kan jag säga Björn oxså otroligt populär alla vill prata. Nästa år har jag bestämt stanna hemma, vem orkar stå 3 steg bakom o vänta,,,, ha ha det var kul iaf. Per / Byggare Bob höll igång köket på Grois Bois, kan säga de hästägare som ” rulla ” ut därifrån i torsdags kväll, hade nog fått en Irish Coffe i båda benen.

I Love Paris gjorde starkt lopp på em idag som 3:a ( 66.000 kr), satt “Bom fast”,  om lucka har hon vunnit!  Skötare Carina var helnöjd.

Olle ska till Färjestad i kväll, banan är nog inte topp, för här hemma på gården släppte den för en timma sen, bara sörja 1 dm- Så tur  att Håkan ” masat” på alla att köra fort idag, för imorgon är det kört. – igen på tisdag natt så från onsdag kan vi köra fort igen. Zen ringde Olle o sa ta med regnkläder för det är samma bana inne på Färjestad, de försöker nu skrapa av o lägga på nytt material.   Olle ersätter även en norsk kusk, så det bli full arbetsdag .

Nicolas ( vår vet) var i Paris igår, idag 9.30 stod han på plats i stallet, trots att han säkert inte var hemma före 2-tiden. Starkt!

Nyblivna 3-åringen Chanel Westcoust är först ut att kvala bland vår nyblivna 3-åringar.

Wir Ideal- Inte så tokig, plats

Caviar Sisu- Haft det lite gott 2 veckor- Plats.

The Swede- Vann på Bjerke i sista starten, (läringslopp) plats.

Give Me Ten- Samma här plats