Måndag Kväll

I Frankrike har våren börjat ta tag. Bild  Montré.

Usch så tråkigt att tävlingarna i kväll blev inställt för  andra gången i år ! planer för vissa hästar blir då fel, Chanel skulle kvar o hade lopp o 2 veckor.Färjestad har nu stängt i 5 veckor. SÅ fel allt kan bli. Men så klart djurskyddet går först, men man kunde kanske kanske sett på Yr redan sent i går kväll  o flyttat tävlingarna direkt på morgon.  Men som alltid  inte gråta över spilld tid.

Björn han har dragit på sej ” springkläder ” har börjat hitta  formen inför summer 2017.

Vi har inte ett saltkorn i banan,Martin sa att det flyter fortfarande, åker ner o tittar om en timma sa han, fårse om jag får till det till imorgon,allt beror på om vi får nån minus grad. Håkan ringer mej varje timme, han har koll på vädret varje minut nu.

Imorgon startar Deepsack  i Paris. Direkt efter loppet drar Björn hem igen, som sagt imorgon hade han inte gjort så mycke nytta här , då vi bara kan köra skogen, Olle & Håkan på plats,