Fredag Em

Bild/ Jessica o Basic , hoppas fina Jessica får segerblommor imorgon igen!

Varit en fin fortkörnings dag, vi är lyckligt lottade som har så många extra kuskar varje vardag, idag Linn, ( tja hon slog av Björn i jobbet, snart har hon säkert amatörer licens) Brunzell – en klippa, Janne– Han bara finns där – lojal som alltid  + Vitaminsprutan Håkan, dessutom när det är rundbana ja då finns alltid Olle där. Idag var  Olle var chefen , det betyder att han bara klocka alla heat o hade underhållning nere vid banan. Björn är snäll, mamma kom som vanligt med en termos vid 10-tiden- Idag var det ekologisk  grönkåls soppa med Fin Crips ( nyttigt) Jättegott sa Björn – men Du behöver inte göra sån soppa så ofta…..

Olle – Gilla träningen idag- Massa mängd, inga tester klockan visa runt 1.30 på alla – Håkan tog pulsar när de kom in. Alla ligger perfekt sa han.

Våra nya i stallet:

Edo som börjat jobba 1 feb med Zen o Patrik- Det här kommer bli jättebra, han kom direkt in i “gänget” Kommer bli flickornas favorit…En charmig Italien/ Fransk kille, hans Pappa en av Björns bästa vänner.

Hillevi – Kommer från Westholm, hon är rutinerat , säker i sadeln , absolut bästa  tjejen , med all positiv inställning som finns, just nu tar hon hand om Henkas hästar ,( Henka som är ledig i 3 veckor. ) Imorgon Västerbo H till start på Åby.