Söndag Kväll

Bild / Att ha 2 st super kockar på gården i Paris  har sina fördelar , Per o o Poppo, så perfekt  sa Björn att komma ” hem” – Efter en frusen dag på ” kolstubben i Paris Sparris o Cream med Champange till förrätt . Jo varmrätten  gick heller inte av för hackor ( Bild på Kockarna)

Olle nöjd ikväll , nu är han chef nr 1 vid rundbanan imorgon,, Dvs sa Håkan – Du ska bara klocka jobben!!

Loket  mycke skratt- Falsig utnämnde han till ” Spelande Tränare”

Brasan tänd i Goop huset, det blir en löjromstoast till Wallander ikväll. Olle går sista rundan ( paus)  vid nyheterna kl 22.00 . Det doftar Lasange i köket , morgondagens lunch är klar!!

Poppo – Kommer hem igen i mitten av februari- Efter längtad !! Nu en lägenhet ledig på gården- Vi vill ha han där, ska vi kunna infria vårt mål med lunch minst 3 dagar i veckan? Anders måste börja bygga om stugan först.