Onsdag

 Genta i fortkörning med Björn igår/ Foto Hillevi.

Det blev  en lugn tisdag kväll, Björn lira Tennis med kusin Marcus. Olle gick igenom  minst 300 annonser på nätet om husbilar- Måste väl få mitt lastbils kort tillbaka sa han ? Det var  visst” en” i familjen som inte ville han skulle förnya kortet—-….Axevalla ,har Du Olle bokat husbils plats nu då  om Du ska köpa bil ?Nja sa han hade nog tänkt ansluta till Tomas Nilsson, Söderberg  o Co på golf touren…

Olle  gjorde  sista promenaden  för kvällen runt stallarna vid 22- tiden- Hade en ” date” sa han med Ida som oxså kollade  stallarna  med sin hund- Fint att  Du   Ida  bryr Dej om  att dina hästar mår bra..

Genta ( bilden) oj vilken  “racermaskin” hon  kommer  absolut  få ett bra 2017 –

Chanel West Coast ( 3år)  kvala in på 1.20.0 på Axv- där fick vi en bra värdemätare på hur det  ligger till  med 3-åringarna,  alla  3 åringar  tränar i grupp,  Chanel först ut kommer starta om 14 dagar – The Swede 2:a ikväll   max utdelning, Måste säga att det var en av  The Sweds bästa lopp, stred till sista ” blodsdroppen” .

FBK  hästen ( Chianati)  nu slutsåld  ,  Hockeyproffsen  Nygga o Co köpte ( 75%)  , +  Karlstads starke man Sture Emanuelsson, handla sista delen ,  så nu har Chianti ” 4 nya hussar”-   Dagens sista jobb  gick Chianti tillsammans med Stures Miss  Piggy  Sture oxså  på plats för att se jobbet , Piggy  startar på Solvalla nästa onsdag.

Amatör Morgan Wilhelmsson ser ut att ha fått fram en kanon- Vann   igen,  Mac Dregan- , Olle   blir otroligt glad över Morgans svit med 6 raka segrar ..

Björn/ Olle hemma  på gården onsdag för jobb  , killar här som ska pröva ut nya pulsmaskiner…( enklare o bättre).

Hästbussen går  på fredag till Paris med Basic  i lasten ( Non Stop Paris ) –  Shopping listan i telefon  vad vårt folk  längtar efter i Paris  – Svenskt kaffe – Ok ,10 paket ,  Mor Annas saltgurka, Kungsörnens makaroner 3 paket,  Kalles Kaviar (3 tuber) , hushållsost ,minst 1 kg – 4 liter röd mjölk ( obs de skrev  obs kollA  datum, ja då ska man  handla på- ICA i Skåre – (Bara Bäst på allt ) +Två  skogaholmslimpor  som är  skivad….+ lös godis o snus…