Fredag

Hållå killar så här ska Ni vara för att få ragg… Det här är alla kvinnors dröm- Mandelmannen –  snickrar fixar med grönsaker, ser till att både höns o insekter trivs.

Ingen  Trav Gala i Stockholm för Björn, trav både lördag o söndag i Paris.  Däremot har de en travgala på Grois Bois lördag Kväll- Ridhuset där går in i “skrud” , mat o vin i massor – Alla tränare o personal på plats. Kostym tvång – Så Basic tar   med sej Björn svid ner . Årets häst på Grois Bois utses. Alla som jobbar med trav i Paris ser framemot denna fest. Alla betalar lika inträde – Spelar ingen roll om man heter Bazire , Goop  eller PoPPo.

Två till start i Angers på em- Diva De Cap Orne och Dynamique AM båda körs av O. Raffin. ( startar vid 15. tiden)

Karlstad denna helg är det både Rally och Vin/ Dell mässa.