Fredag

Bild Basic o Bosse.

Allt var planerat i minsta timme för resan till Frankrike , Basic kördes en tur i skogen tidigt  morgon  , därefter lite frukost o hagen. Kom in igen vid 9.30 mer mat o finputs, Bosse o Basic lämna Lökene 10.30 , då kom de genom Göteborg innan köer vid 14.30 , framme i Malmö vid 17.00 – Bosse promenera med Basic 30 min sen lite vila,  19.00 Var det Leifs tur att ta över ratten, nu direkt mot Paris, de räknar med att vara framme vid 10-11 tiden lördag . Då hoppar PoPPo upp i vagn o hon får gå en promenad på Grois Bois. En fika o en lunch sen vänder Bosse o Leif Hem.Uppdraget är utfört ! Måndag startar Basic.

En ny in i Basic Box  Bevelina BR som vann på Solvalla i onsdags, passa bra för Jessica sköter redan deras Gill B.R.( Det här var bestämt innan loppet att Bevelina skulle ” landa” på Lökene efter start.

Är inte Bosse lite lik Mandelmannen?