Lördag

e

Lördag, Hästbuss på väg mot Solvalla. Lorina Citron ( Örjan kör) Caviar Sisu ( Marc). Båda behöver lite tur för att vara bland  de första. Dagarna blir ljusare, fåglarna har börjat spela i ravin, snart är det vår igen.

Saveur till start i Paris ( 15.15), bakspår, Björn har gjort små korrigeringar, bla ska  en käkrem vara på plats,

Resan med Basic har gått bra, framme en timma tidigare än beräknat i Paris (8.30) Hon har ätit o druckit bra hälsa Bosse. 22 timmar tog resan  med 2 stopp.  Poppo gör sista dagen i Paris, åker hem imorgon. Mirre gör sin sista dag som vikarie för den här gången, hoppas han prickar in vikariat senare i år. Omtyckt av alla.

Jobben igår i sakta tempo gav +++ på många , Håkan skrev en” gissnings lapp” la  ett kuvert vilka 3 åringar han trodde skulle bli topp 3 i år.( öppnas till jul)  Olle ska oxså göra en hemlig lapp.