Söndag

Det är vår i Paris- Kan säga att vi på Lökene oxså haft vår idag (+8). Vattnet rinner  snabbt i diken i Allén, vägen  börjar släppa tjälen, banan ser inte roligt ut, än så länge är det fruset i hagarna, hästarna pigga som “mörtar” – Som vi sagt tidigare gräver vi ner beslysning i allén, idag när Jessica gick till hagen blev en häst rädd för en sån där stor rulle med kabel, olyckligtvis kom den loss o hon blev trampad på låret, tur inget gick av , fick sy 10 stygn på låret o blir borta säkert denna vecka, tur  då vi har Hillevi / + en praktikant som går  ovanpå denna veckan. Faruk BR ( Jessicas häst)+ Candor Hall( Runes pass)   startar Bjerke på lördag. Jessica – snabbt bättring hoppas vi på då Du är en viktig ” kugge” i stallet!!

Björn väljer Bjerke före Eskilstuna. The Swede startar Eskilstuna- Jepson nu vinner vi V75.