Tisdag Kväll

Yes – Äntligen fungera Dandy ! Vinst i Paris 180.000 kr och glad odds 6,40?  Tid 1.1.4.1  Ägare Pure Islet ( Dahn Rehnholm) Bjurfors( Mats Ljung)   , Richard ( Timoko) och Ello som bor i Hong Kong!! Monica  som sköter , sa efter Björn kört  sista jobbet – Jag ska vända min lön på Dandy!! I Söndags Basic i i dag Dandy , det får bli lite gott på från Basic o Dandy på fredag i fikarummet. björn får oxså fixa extra till Er i Frankrike i massor, en kväll i Paris med” sockerdricka ” ?

Året har börjat bra Björn har bästa siffror “ever”  de svenska hästar nästan 4 miljoner ( 3.975) och med franska hästar  2.9 miljoner( Timoko 1,3 miljoner av dessa)   dvs blir ca 7 miljoner  , dessutom har hjälpkuskar fixat  ca 650, 000  kr – Då är vi uppe i  ca 7.5 miljon till stallet. Fina pengar  o det är bara 21 Feb!!

Idag har det varit lika bottenlöst på banan som igår, kommer  inte gå att köra imorgon  på  våra banor  , skogen funkar  däremot perfekt, ska snöa enligt Yr en 1 dm från kl 4 nu på morgon- Martin måste  däremot ha en vaken natt mellan onsdag / torsdag  för då ska han hinna preparera banan perfekt till på torsdag o fredag.

Belysningen är nu dragen i Allén-  bara väntar på leverans av  lukt stolpar – Om 3 veckor har vi belysning, men så klart det blir ljusare så vi kommer inte märka något förrän sen hösten.

Sauver kommer starta på söndag. Får testa ” Eliten” för 1:a gången.

Foto Byggare BoB som nu armbågar sej fram bland proffs fotograferna .