Tisdag kväll II

Bild / Det här M.T  Le Bron , Ida passar han på Lökene- Lovar han kommer vara i främre träffen i  4 årings loppen  i år-.

Tjejerna i Paris utmanar oss nu på Lökene  – De har ca  20 hästar  i Paris  , januari  har Paris stallet   kört in 740.000 svkr o februari  2 miljoner ( ,ink dagens resultat ..-) Kan Ni på Lökene matcha dessa siffror  Undrar BoB ? …  Jo Jo vi kommer med en hel ” armada” snart o slår till…

När det blir sjukdom o det finns  inga vikarier på  7 hästar- Då “poppa” det direkt upp i telefon appen – Heni , jag tar Thai Brodway, Ida – jag fixar Buddha, Micka jag tar Escada , osv- Olle oxså på plats- Jag mockar boxar till alla  om Ni kör.  Vilken fin personal Björn har…  Jessica blir borta hela veckan däremot   hämtar  hon  älsklingen Basic i Örebro torsdag kväll. ( Borta bra men hemma bäst) Imorgon o resten av veckan har vi ersättare.  Sverre på kurs 2 dagar  Absolut här har vi redan klart med ersättare- Ida ska operera sej i handen torsdag  – Hillevi går in där, Marc ska oxså hem över helgen… ( fixat) Vi söker ersättare där för han ska sluta , finns Du ,hör av Dej, Marc vill gärna sluta direkt.