FREDAG EM

Bild/ Lite fest blev det iaf idag.

Vilken underbar dag- Solen har strålat hela dagen, tak dropp, Björn sa banorna i helt perfekt skick. Flera extra kuskar idag, Brunzell, Håkan, 2 praktikanter , Janne, Tina Voss ( alltid lika trevligt när hon besöker ) och Olle.

Dagen har varit tuff sa Björn med så många som gått fort- Alla gör ett fantastiskt arbete. Flera var fina i sulky jobb, ( Ja Ni får själva kolla in de som kvalar på måndag, då ser Ni   att vintern har varit bra på Lökene) . Det sista idag  för Björn var genomgångar med var o en om hästarna o planeringen med hästskötare om nästa vecka. Jessica tillbaka igen på tisdag, Hanna går i n där o hjälper henne första dagen.  Tur iaf att inget blev brutet utan det gick att sy ihop.

Björn har ledig kväll- Ja sa han göra kollen o sen ska jag sova ifatt lite tid.

Bjerke imorgon V75, 2 till start,  Faruk BR o Candor Hall.  Björn på plats där.

The Swede startar i Eskilstuna spår 3 voltstart, kan han hålla  upp spets? Tror det .