Gull Jackpot

 

Trevlig lördag , då körsugna hästägare dök upp, givetvis sela Olle på dubbelsulkyn , de fick känna på att köra i Björns mundering!! Fin blomma fick oxså Olle för att han var snäll o körde runt. Om Ni ser halsduken som Tomas har , ja den får han säkert gömma i fickan när han går ut efter att Linköping fått stryk av FBK!!!

“Gull Jackpot”  på Bjerke, – Tävlingarna där är framflyttade 30 min , de har  ett problem – det snöar i massor, till kvällen kommer vi antagligen få känna av snö o vädret.  Bussarna åkte ungefär  samtidigt  , en till Bjerke o den andra till Eskilstuna.  Stigi har varit ute o värmt Farouk i 1:a värmningen- allt ok.

Snart närmare sej den bästa helgen av alla- Travet i Nice  den 10-11-12/3- Det är då man åker ner för att hämta hem våren till Sverige. Brukar vara underbart att sitta ute på något mysigt café före travet. Trav i dagarna tre. Starka kort den helgen, Timoko, Reckless, I Love Paris o ev nån mer.