Onsdag

Den här utrustningen hade de behövt i Frankrike idag.  Regn o rusk och Ochongo diskad för orent trav. Ja regn tung bana, och för den som inte vet har Engain ett “mördande” långt upplopp.

På Lökene snöblandat regn på morgon, Olle o Utab drog till Broman för att se de små hästarna som om nån månad ska vara med i fortkörningen. Det var mycke snö i Åmotsfors. Hästarna såg jättefina ut sa Olle.

Alla vägar är nu smutsiga med blötsnö o vägspår. Ska kanske bli lite kallare framemot kvällen, får hoppas det fryser på så vi kan köra morgon på banan. +-0 nu , Martin är ute med traktorn, allén upp till gården är spårig, han fixar nu, dessutom sprutar det vatten i dikena ner mot sjön.

Your Highness börjar närma sej start , om ca 2-3 veckor har hon ett bra lopp.

Stall Kenny har gjort om sin hemsida- Gå in o titta!!! Kalas fin. I år har Kenny 2 andelshästar  som kommer startat 2017 (slutsålda )  3-åriga  Hes Marvelous kvala måndags, Global Undercover – Lite efter  numera valack… Det finns några andelar kvar i Ivania ( 2år) som snart  ska till Björn i träning- Så har Ni nån krona över gå in o köp, super stam!!

Stall Kenny finns på våra länkar- proffsig hemsida som nu de uppdaterad i ny person!!