Fredag

När man ser Olle o hans bror Sven i bakgrunden- de  är ganska lika varandra , alla tre Gooparna.

Skitdag i Cane Sur Mer-  Lika  skitdag på Lökene kan man säga – Vi har kört i backen, stora banan gick inte. Nu ikväll har det faktiskt torkat upp bra- Martin har nu sladdat till backen o nyss våga han sej ut på  mile banan- Det ser bra ut, oj så fort det gått på em, torkat upp snabbt. Imorgon kan vi köra igen.

Kil- Där är det får fest denna helgen- Oj Oj så mycke folk, husbilar o damer som gillar handarbeten. Storgatan var som en två fil i Stockholm nu på em, för Dej som ska köpa ett fårskinn eller en ostkaka, kläder , gör ett besök.

I morgon kväll kommer man inte känna igen en enda personal, då är de uppklädda, nyfriserade o målade- Flickorna ser ut som mannekänger och killarna som Giggelos.  Nu ska det festas!! De flesta behöver ta springskor på sej, så många nomineringar till Stall Goop – Stolta är vi!