Måndag EM

7 – ling till Goop stallet. Hela 7 priser drog stallet in när de hade Trav Galan på Färjestads travet. Bra jobbat Teamet.

Björn läste statestiken över vintermeetinget( Nov – Feb)  i Paris , ett otroligt glatt ansikte när han såg  att han var på plats 9 , hade kört in hela + 9 miljoner Euro  under dessa 4 månader. ( de 2 första månaderna starta jag inte många hästar)

Till helgen är det Nice som gäller, anmälda  söndag , Angelina B.R. Reckless,  Panterina Ans . Fredag / I Love Paris. Lovelock och Tokio To Hall

Ikväll gör Saveuers lillebror årsdebut- Livarot var namnet.

Banan har varit fin på Lökene idag, säkert samma fina inne på Färjestad.  The Patriot kvalar idag för Monté.  4 fina 3-åringar gör att det verkligen är värt att se kvalet, Global Unique, Easy Creation ( N)  Eskimo Brother, Elba Dám.

Deepsack kom hem från Frankrike idag har Nicolas fixat till fräschören – Björn nöjd att de hitta felet.