Onsdag

Bild. Det här intresse på högsta nivå!! Linn kommer med tåg från Örebro 7.30 till Kil( Måste åkt vid 5.30 tiden) – Vill vara med hästarna, kör fort i ” smeten” allt skitigt- Kastar sej sen i hästbussen för att åka med Charmis till Mantorp vid lunch . Värmer hästen själv, tvättar, o fixar- Hemma i Örebro vid 1- tiden igår natt, det är intresse det.. Travet har många sånna eldsjälar o tur är väl det.

Lökene- Klarblå himmel + 13 grader o en sol som värmer- Det blåser , så nu torkar det upp snabbt. Imorgon kanske vatten tunna har premiär för året på Lökene?  Peppar peppar vi har inte haft en gaffelbands skada på hela vintern, kanske har vi en nu – Då gjorde Nicolas oss glad, sa det ser ut som en slagskada- avvakta en vecka. Faktiskt ser det bättre ut redan idag-.

3åringarna har nog inte varit så tidiga som i år- En dam som växer så det knakar är Jetaime Cherie- ( Guld stam , hon är syster med kriterievinnarn Jetaime Express) Nu är ägare en klok man – Säger, låt henne växa färdigt så har jag en bra häst längre fram i sommar.

Imorse anmälde Olle  till Bjerke-Bla  Easy Creation 3år, det fina är att vi kan avvakta till imorgon med def  o se vad vi ev möter.

Onsdag kväll- Då är det dax plocka fram trädgårdsmöbler o grill… Olle protestera , det kommer bli bakslag på vädret – Jag lovar.

25.3 är det tänkt att Your Higness ska göra års debut. Dandy Godrel kommer oxså starta samma dag.

Årets semesterresa kommer gå till Canada i höst. Är man  Björn frälst?  ja då åker familjen med på VM,