Tisdag Kväll

Stall Kenny- Ett stall som drivs seriöst med toppstammade hästar. På måndag har de 2 st som gör debut , Gagarin o He´s  Marvelous. ( räknar med bra placeringar sa Kenny-) Gagarin är döpt efter  den första människan i rymden ( häftigt)  Det finns fortfarande nån andel kvar i deras 2 åring Ivania efter Donato- intresserad? Klicka på Stall Kenny sida på våra länkar.

Björn hemma- våga inte säga ett ord om hans skägg…. Hämta hem han från Oslo- tog en sväng om kotknackare Broman- Nu fixa han till nacken o bäcken o ben  som var 1 cm fel – Sverre var där 1/2 före – hoppas han nu fick samma gensvar … Lira Björn imorgon han kommer vara så på G .. Det första han gjorde när han kom hem- åkte runt o öppna stalldörrar , det är + 6 grader- luft måste in i stallarna.

Olle har varit inredningsarkitekt  i em- De nya från Frankrike kommer fredag – lägenheten behövde  sängar, bord o ett startpaket från Ikea… Jo sa jag  har fixat med micro, lite lampor, Olles trädgårds soffa blev en skön TV soffa,TV ? fixar imorgon