Torsdag

\"\"\’

En vinst till stallet påSolvalla Aladinas vann enkelt. Wenche som sköter valde åka till Norge med Fortuna BR( 2a) – Vet inte om det var för att det var smörpacke med till Norge som hon valde Bjerke.Bra var iaf hennes båda hästar 1 o 2:a

Björn kör på imorgon 2 hästars heat-( tror han vill ha superkoll på alla)

Olle har i  em fixat   lägenheten för de nya som kommer fredag , hämtat sängar på Jysk ( skruvat ben så han har skavsår i händerna) , nu rök även några av hans lampor med. En ny tjej sökte jobb idag( super bra , talang som få) , hon o   Hillevi kommer bli färgstarka vikarier i  sommar o får säkert fasta jobb strax. Så bra  kanske har vi nästan fullt av avbytare  till semestern, Marie,( ny) jättefin  tjej, Alva ( bästa) och givetvis Hanna ( Alla år, 10 år?  den bästa vikarie ). Millo – Vill oxså han kan så mycke som han hinner.