Måndag

Alltid piggar det upp med lite siffror en måndag, så här bra har det aldrig vart, l ägg sen till det Björn kört in på bla Timoko i år o några fler “kusar” ja då som kusk ca 9 miljoner!!  Tränare / Kusk följs iaf rätt bra 24 resp 25%.

Ingen veterinär idag, då han tagit semester , Nina kommer däremot  ut både tisdag o fredag. Spännande då hon ska titta på nya Zahara Goj,

Tisdag trav Eskilstuna, ondag fm  ska Björn besikta några hästar i Stockholms området innan de går ut på bete, Onsdag kväll trav Solvalla, torsdag fort hemma på gården och trav Färjestad på em.  Fredag travfritt.

Sauver startar på lördag. I Love Paris troligtvis oxså om hon kommer med i loppet. Twitter har oxså lopp i helgen, Björn/ Olle åker ner en snabbis till Paris fredag/ lördag. Hemma igen söndag trav Solvalla GSlam.