Onsdag

Björn har en fantastisk pappa, igår kväll sladda han till 11 hagar innan han gick hem. Idag har han beställt ångtvätt till hagarna, han o Martin rensat uppe på stallet loft , 70 st gamla höbalar har de kört ut på åkern ,  eldat upp allt.

Om det går dåligt en kväll, hästarna underpresterar- Då har Håkan det inte lätt,  vid 23,00 tiden ringer Björn –  De pratar om vad ska vi göra är något fel ? , igår natt kom ett samtal , Copertino hade hög puls 30 min efter loppet, Obi Gato, tja, Björn sa han skulle bara ha vunnit.

Håkans onsdag . Kl 5.30  ringde han vaktmästarn på Lökene, som inte var på plats( Jo han hade redan gjort  6timmars arbete o tog en fika paus), Sverre däremot hade redan matat hästarna o tog en fika,  Kommer om en stund sa Håkan , vi ska ta lite prover, sagt o gjort, Håkan blåste in till Karlstad kl 8.30 med prover, så var det hö som låg kvar i stallarna sen 2 år, just det – Olle fick i uppgift att ta bort.  Nu kom svaret- Personalen i Storstallet skicka en bild. Det är mögel i Kraft sportens silo !!! Kasta allt o tömma , Håkan ringer Eva på Kraft, vi behöver säckar imorgon, Kraft måste fixa till Silon omedelbart… Kan det ha att göra med att det aldrig varit kallt i vinter bara fukt?