Tisdag Kväll

Foto- Lite kallt på morgon- Ready Ribb utan täcke, njuter – Foto bästa Hillevi.

Jobben idag var bra- Såg flera vinnare…

Olle fortsätter elda- Så glad man blir ,han  har nu hittat en stentrappa i ravinen  100m lång som går från vägen ner till jordkällaren- minst 50 stora  stenblock som trappsteg  s Olle nu krattat  o eldat fram dem alla . Historia – De gick alltså ner till källaren som ligger nere i Ravin för att hämta konserverad mat – Matkällarn av sten  är stor, o så klart vi måste renovera den!! Vilken vinkällare det kan bli Olle… Olle inte lika uppåt, bättre vi kostar på mer stallar sa han…

Inte roligt vara häst i Påsk – Då ska ALLA avmaskas,,, som Detox för oss…

Tänk när en ” gubbe”  dyker upp här som kan allt om TV o data- Hur enkelt kan det va…. Nu ser vi allt från Frölunda ikväll till SVT 1.