Måndag

Bild. Jessica o Basic. Snart dax för start igen..

Glad när man tittar ut i köksfönstret solen skiner , hästar i alla hagar, + att 14 st var ute o körde fort vid 8-tiden nu på morgon , ett gäng på rakbanan o ett annat i backen. Nicolas bil rullar oxså in på gården.  Veterinär listan inte så lång . bla  Sauveur , Thai Brodway , Bryssel  ska böjas, Nunna måste oxså kollas upp .

Frankrike starter idag Chebourg   Årsdebut för Dominator. La Capelle , Björn kör Emblee Castelets ( han som galoppa som 1:a i sista staten, o Eliasa De Vandel  debuterar.  I Rouen starta Junior Troy, och Lets Dance DE, franska kuskar.  I Machecoul, gör Psycho Frankrike debut, även i samma lopp  har vi Panterie Ans, franska kuskar, svensk chaufför Bussen, BoB kör,  Alltså är det start på 4 st banor  för stallets 7 hästar. Tur att vi numera har 3 st småbussar i Frankrike  Tråkigt nog går det inte se loppen på TV , inte ens den franska kanalen sänder, det travas på 17 banor i Frankrike idag, de sänder från 1 bana,

Linn  har hästägar möte på vid 11.00 ska Ciggen o Robs delägare vara nere vid banan, efter är det Poppo´populära hamburgare.