Onsdag

Bild. Håkan har en rakbana hemma på sin gård, den byggdes för många år sen, en perfekt rakbana med bästa material. Håkan har inte proppen han måste läsa , utan tågtid tabellen Oslo  är viktig. Går kanske3- 4 tåg per dag till Oslo… Men vilken rakbana, bästa !!  Nu har Håkan inga hästar hemma numera utan de finns på Lökene eller Frankrike- Jo två har jag sa han, en ostartad fransk häst ( som snart åker Paris)  o en 3 åring som ska hals opereras nästa vecka.

Björn , stackarn åkte på jordens matförgiftning ,knappt han tog sej hem från Italien, utslagen på flyget hem o  kompisarna fick lämna han kvar i Göteborg-  Imorse vakna han något piggare -3 kg helt utmattad- Kommer Du klara Solvalla ikväll ? Jo då sa han sovit försökt dricka vatten med mineraler+ salt tabletter  . Ska försöka få  in lite mat innan jag flyger Solvalla vid 15.30 .  Gott ändå att han var 100% bättre än igår.

Solvalla ikväll.

Det är flera Lorina som startar, vem är bäst?

Våra hästar ikväll är bra outsiders- Nästa vecka då kommer vi vara 100% bättre.