Måndag

Bild. Olle ogillar, ska vi vara hemma hela sommarn o vattna igen?

Vinst för The Patriot på Mantorp. Kalas fin var han , nästa start blir monté igen 21/5  , Nu var han mer rekordelig , inga hopp eller utrbrytnings försök, Sofia i stallet har gjort ett fantastiskt jobb med Patrioten.

Spår 10 på Your Higness i Copenhagen Cup, bara att gilla läget, bra hästar ska ha “kniviga ” lägen,hon var iaf jättefin i jobbet idag. Många fler  var fina i jobben  så det kommer starta ett dussintal hästar inom en vecka.

Bonnen han plöjer o  sår  o massa gödning , 3 traktorer har nu gått 10 timmar per dag i minst 10 dagar nedanför banan. Stora marker, i år ser det mest ut att bli korn,vete och havre,sår sist  i gräs som kommer till nästa år.

Nu börjar banorna  bli perfekt , Lantz här nu ikväll o toppar  alla banor, sista fina matrialet ska på.

Imorgon kör vi fort igen, det bästa , PoPPo kommer med lunch till alla, han har fixat nån go gratäng det blir ett stopp vid 11.30 så alla kan äta tillsammans.Poppo åker med till Frankrike i slutet av veckan  för att vara ansvarig för alla 1-åringar som ska trimmas därnere för tidig start