Måndag Kväll

Foto-Här flyger han fram Timoko, laddad  till 1000 inför Elitloppet.

Glad Björn idag- Gänget kring Dandy, har inhandlad en ny USA häst som kommer starta i 3-årings loppet på Solvalla söndag,. Mountain of Love ( Muscle Hill)  Resultaten kanske inte 1:or i raden, men det var därför vi kunde köpa denna fina häst.  Åker med Benders plan till Sverige.-

Färjestad- Kvalen-Lycka när alla fixar det-Nu är de med i matchen. Acces High- Bästa 3 åriga debuten i fjol – sen krångla det. ( kanske gick det för fort på ÅBYi debuten )  Nu så på G igen. Silver Lining- Glada delägare på plats , som både filma o hoppa runt.  CC Heaven-  Kusken Zem, Cool , kvala in med massor kvar i linorna.

2 stall segrar- Ready Ribb ( 10.7 sista 500 m) o  Twigs Cesar.

Vi är två som jobbar sent på gården ikväll – Den ene värnar o skönhet- Den andre om att vi ska jobba mjukt morgon. Annika – åker runt vattnar rododendron, rabarber, krukor mm-Martin har har ” sprutt” på stora tunnan 500 l per gång, vattnar ( 21.30) alla banor, perfekt då de ” suger” vatten- natten ger fukt , Dessutom ger det  50 poäng mer än Annika – Martin  sladdar till alla banor o vägar oxså , ( 22.30)

Annika har iaf fixat frukost till alla i stallet kl 7.00  hur många poäng är det ? ( ägg,  juice,  mjölk, yougart , flingor, fil , bröd, skinka ost, kaviar ,omelett mm) – Sverre som är mest morgonpigg  av alla fixar till kaffe kokarn.  Sverre alltid på jobbet vid 5-tiden- ( Fantomen)