Fredag

Det blev Tacco mys hemma hos Björn till hockeyn. När det var som mest spännande då sluta TV gå, så det blev en “språngmatch” hem till Olle för att se avslutningen.

. Skicka häst i träning till Norge är inte bara bara… M. Mack ska på rehab till Caroline Krogh. ( när vi skickar häst till EU bara att åka)  här ska det utfärdas tullpapper, även matetillsynen ska ha slaktavg 5000 kr ( nkr?) och intyg ska med att hästen är frisk. På lördag åker han.

+27 grader igår, ska bli varmt idag oxså, märks på hästarna oxså som har högre puls än tidigare, i natt har vi börjat låta hästar gå ute. Eva- Lena var rädd de skulle frysa så här 1:a natten så hennes hade täcken på. Inte så många som går ut ännu kanske 10-12 st.

Björn kör på fortkörningar idag, ingen rundbana.  I går em hann han med att fixa till festfrisyren. Elitloppsveckan börjar snart.

Björn kollen kommer som vanligt i kvällningen.

Olle ska åka Axevalla ikväll. 2 hästar Mamasan, gör årsdebut – hennes viktigaste uppgift är Stochampionatet i år- Under vintern har ägare Per o hon tränat upp sej i Paris. Spännande årsdebut alltså. Fortuna BR startar i lopp8 , spår 3 , ser ut som en mycke bra chans, Eller säger som Olle när han inte kör själv- Kan den förlora?

Nästa fredag startar , Copertino, Hes A Marvelous, Rosolino, Mellby Estrella Glenn Boko, Cour De Lion, Explosive Zon, Ready Ribb, WellDone Le Marc ( 9 st).