Fredag

Etoile- Om Du vill vara med på en häst som kommer ha framtiden framför sej- Världens bästa är pappa till denna skönhet ( Bold Eagle), just nu befinner hon sej för uppträning i samma land som pappan bor,  Annons på hemsidan. ( Etoile- betyder stjärna)

På gården idag dök det upp norrmän som ville ta bild på Oslo GP vinnarn om 14 dagar. De fick sina bilder på Your Higness,  Monica sela på o körde en tur för Truls.

Lökene var det fodring redan vid 4.30 tiden imorse- Bussen gick 6.30.  Ida var först på plats , hon har 3 till start idag.  mycke nu, imorgon startar Sauver , ( Monica som haft han i Frankrike fick förtroende att köra han idag

Festen på Solvalla börjar idag 12.40- Bra chans redan i 1:a loppet Well Done Le Marc.

Björn vila sej i form igår, skönt med en ledig kväll att ladda upp.  Björnkollen kommer senare ikväll.