FREDAG

1 Vinst idag med Ready Ribb, jätte kul då ägare från Malta var på plats. Killarna på bilden var oxså nära en seger, satan i gatan så bra han var Hi´s a Marvelous- Den här killen kommer finnas på “starttolvan” i kriteriet. Galoppa när det var 100 m kvar , sida vid  sida med Örjan.

Imorgon V75 och Björn kollen lär väl komma runt 21.00- Björn har varit på auktion och är lite sen in till stan.  Lillen är med denna helgen, gick sa han tillsammans med Olle på auktionen, vi kom inte många meter förrän det var folk som ville hälsa o prata, så 300 m tog en timma.

Imorgon Sweden Cup ( Utanför V75 kupongen) – Thai Brodway-  först ska vi kvala in , helst som vinnare,  och få ett bra spår i finalen..

Åska/regn de lova till söndag på Lökene, den har blåst bort. Sol Sol.

Söndag har vi 3 st som startar i Frankrike.

Chartres , Centaure ( Jublot)  I Love Paris, ( Rousell)  Panterei As ( Xkryss)  Denise f Boko ( Gdelaunne)  Tyvärr går inte loppen på TV utan vi får hålla oss till repriser.