SÖNDAG KVÄLL

Sauver och Timoko , Björns hjältar .

4 segrar i helgen, mer kan man inte begära , Ready Ribb, Sauver, Västerbohardcash och Timoko.

Björn var nog jordens lyckligaste igår när han skar linjen med Sauver i Harpers på nytt världsrekord över 3140 m. Laddade om till nästa dag med en enkel middag på kvarterskrogen på Kungsholmen med Olle.

En dag senare blev det nytt världsrekord på 1609 meter, med  Timoko- Björn “ägde” varje meter av Elitloppet.  Ett “genidrag” att köra i spets.r

Timoko gänget firar i kväll i Stockholm säkert på Brolins krog. Björn då? Nej sa han det är en dag imorgon, 20 hästar ska in till Färjestad o arbetsschemat måste jag göra. Så nu på väg hem i bil till KIL.

Lite smolk då Cruzo Dela Noche  var kalasfin men överladdad  och kom aldrig  i balans ,innan han ens hann fram till bilen slog han på en galopp, surt , men han har många Elitlopp framför sej,  Timoko där vet man inte hur det är nästa år, men såg idag att han har en arvtagare i 4-årige Dremoko- Bättre spår så hade han vunnit 4-års loppet.

Västerbo Hardcash ägare var oxså så lyckliga – En familjehäst – alla på plats.

Tack för i År Elitloppet- Ni har bjudit på allt – Från fint väder , ja en riktig folkfest..