Tisdag

Dagens lista.

Vilken kväll det blev på Färjestad, bara 1 som missa kvalet pg av att han tappa en sko. 4 vinster 4:a   andra platser och en tredje plats. Björn har verkligen form på stallet nu.

Dagen börja med en gemensam frukost , Annika fixade till frukostmaten, medan Sverre som alltid är först i stallet kokade kaffe, så alla hann med  ägg , flingor fil , smörgås, juice mm. Det har varit en  helg av glädje , + måndag med 23 hästar in till Färjestad. Så slippa göra frukost själv var nog bra.

Färjestad fira Björn igår kväll, det var rosa tårtor, blommor , korgar- Björn vill nog suga på vinsterna i helgen o igår hela veckan. Tack Färjestad Ni är bäst.

Bryssel var fin att se i årsdebuten igår, var tilltänkt starta på Solvalla, då Håkan fråga delägarna- Är det för Er skull Ni vill han ska starta på Valla, eller väljer vi Färjestad för hästens skull, tur det blev Färjestad.

Eskilstuna ikväll.