Tisdag Kväll

Bild. NWT ´s  tidningar – Måndag ( Elitloppet) Tisdag ( hyllningar 4 segrar 4;a andra platser på  Färjestad) Snyggt att de kom ihåg Västerbo Hard Cash…. Björn har en sida varje dag.

Bild 2 / Your Higness  o Monica

Lite dugg regn idag-vi vill ha riktiga skurar!!! Yr säger sol hela dagen imorgon-SMHI-regn mellan 8-13…  Bor man på landet ja då kollas väder hela tiden.. Varför? Jo en åsksmäll ,då slås all data , TV ut. ( Ni har det bra som bor i typ stan)

Monica o Ratata( hunden) har åkt tillbaka till Frankrike – Hon skicka  till oss på Appen – Ni kommer säkert sakna Ratata mer än mej… Håkan snabb som vanligt svara -Vem är Monica?  Monica  , gör mer nytta i Frankrike än fixa nån häst här. ( Men de två hästarna  kommer snart ner till Frankrike o henne igen)  Vi saknar Monica  ,då har det bara gått 8 timmar!!!

Fortkörningen -Bra sa Björn ,tummen upp!

Björn lika glad idag-Bästa sa han var att  innan Eskilstuna få hemlagad Husmanskost.  Årets första rabarber paj  från egna landet.

Your Highness fin i jobb idag-Oslo nästa..