Torsdag Kväll

Foto1/ Vit sippor o påskliljor  har nu blivit överväxta av ormbunkar- rena djungeln  nu i ravinen- Älskar det.

Foto 2 / Shapes 1 år ( Classic Photo- Miss Shape) Har tillfälligt flyttat till Frankrike , hamnat i paradiset!! ( Foto Muchi)

Snacket om att Timoko ska tränas i Sverige- Helt fel.- 2018 har han sina ston som han ska fixa sisådär 200 st fram till Maj . Han kan bli en Ferdinand , bara lukta på blommor o fixa föl… Skulle Richard vilja tävla , tja då finns ju loppen i Norden..  5 miljoner kvar till vinstrikaste häst för alltid, inte lätt sa Björn då det är ganska svårt få en häst över en miljon… Nästa start Finland, efter det kanske Holland eller Timokos hemmabana?

Än en gång tack alla som skickat mejl sms-tyvärr braka mejlen i fredags och varit tyst till tisdag, så inga grattis har kommit fram+ att allt gammalt oxså är borta… så ledsen för det.

Lördag/ söndag nästa vecka kör Björn på Bjerke- Bara att boka rum- Håkan säger Grand Hotel i Oslo är bra-FIn frukost oxså- Söndag startar Your Higness-( Titel försvarare) Thai Brodway, och Reckless från stallet.