6 Juni

Helt underbar dag- Solen- varma vindar.

Sa till Olle Du får gå ut nu o dra upp flaggan så vi inte glömmer det imorgon- Vid midnatt ” tassa” han ut , helt emot hans lära och hissa flaggan före solen går upp ..Bonnen har oxså märkliga tider , vid midnatt kom han för att spruta vallarna mot ogräs- Fick åka hem ;” Olle mota han i grinden”, vi har hästar som går ute på nätterna o är rädd om dem. Ingen Eko Bonde alltså.

Björn börja fortkörningen kl 8.00- Glad ha denna fina personal som kommer o jobbar. Martin var igång vid 6 tiden för att vattna banor- nysladdat o vattnat när Björn körde ut 1:a heatet kl 8.00  De avsluta  vid lunch, Hade beställt massage till Björn på em,  ja sa han skönt- sov sen 2 timmar- dessutom städa han bilen nu  ikväll.

Olle då, ja han har varit i Årjäng o svingat golfklubborna- Vilken bana!!!  Så fin- Åk till Årjäng o spela golf!!! Åker Du förbi mot Oslo eller Karlstad- Sväng in 5 min från vägen o Du hittar en pärla till resturang… Idag panerad torsk med remouladsås o ny potatis… Igår var det fläsk med löksås… Billigt oxså 75 kr inkl dricka o kaffe.

Björn nöjd  med jobben idag- Håkan gjorde brandkårsutryckning på morgon då pumpen stannat- 4.30 skicka Rune, stopp- tror Håkan  var här en 1/2 timma senare, synd om Andreas röd dag o han skulle ha sovmorgon ( Småbarns förälder) när Håkan knacka på dörrn.  Säger bara , inte bara tur vi har de här gossarna runt oss, Håkan , Andreas , Gummit.