Onsdag Kväll

Dandy o Divan har det gott i solskenet ute i Normandi ,Poppo fortsätter köra in 1 åringarna/ samtidigt som de går på bete . Foto Monica.

De som arbetar här  på Lökene  mångfald  ,  2 finska tejer , 1 italienare, I Alban, 3 st  från Frankrike, 2 norrmän, 1 1/2  från Polen + 1 från Borås…( Sverre), Resten är svenskar ca 15 st  så vi är som Sverige är just nu   lovar vi blandar språk hela tiden, alla trivs ihop.

Håkan ,Björns morbror , drar ett stort lass hela tiden,  han får alla samtal när ngt är fel , typ som igår 4.30 -pumpen står still …, dessutom är han med o kör jobb tillsammans med Björn  varje dag.

Olle då, ja han får numera göra som han vill, vara med o köra fort de ” blå dagarna” fixar med allt mellan himmel o jord på gården. Ikväll såg han en av hästarna som legat lite för länge hagen, direkt tog han golfbilen o blåste ner för att se att den var frisk,  ( vi kollar denne gång till  lite senare i kväll ) En timma senare var det en lös häst.- Sto , visste vilket stall som var hennes , mat o ren box gilla hon .-Just  nu besiktar Olle hagarna — rivit staket  eller om den varit smidig o hoppat över . Ett trä hade blåst över staketet.

Så glada för alla som kommer varje dag  o hjälp er  oss, Håkan som hjälper Micka  ,Brunte ( Ladan) , Janne+ Hyllan – + Per på helgerna , och den nya Sonja fixa ( Peter) (Hyllan Ida o Sverre) . Stigi har från igår fått nya stalluppgifter , han assisterar alla i storstallet + hjälper Björn med fortkörning o trav.  Dessutom är stallet längst bort glada att Göran är tillbaka, kör nån tur varje dag-men det är nog “fikat” de gillar bäst.. Göran har alltid fika bröd med sej varje dag . + 2kg snart på Rune o Henrik….